Składniki:
6 większych cebul
6 ząbków czosnku
6 większych pieczarek
300 g topionego serka śmietankowego
2 łyżki majonezu
sól
pieprz czarny świeżo mielony
papryka ostra mielona 4 łyżki oliwy z oliwek
Cebulę, czosnek oraz pieczarki siekamy w drobną kostkę.6 większych cebul
6 ząbków czosnku
6 większych pieczarek
300 g topionego serka śmietankowego
2 łyżki majonezu
sól
pieprz czarny świeżo mielony
papryka ostra mielona 4 łyżki oliwy z oliwek
Podsmażamy na rumiano na oliwie.
Dodajemy serek topiony i podsmażamy wszystko razem około 3 minut... dokładnie mieszając.
Przekładamy do miski, dodajemy majonez, doprawiamy do smaku i ... wcinamy :)
Pasta jest pyszna zarówno na ciepło jak i na zimno
5 komentarzy:
Nie wątpię - to musi być pyszne!
Smakowitości na świeżym chlebku,mniam:)
Ja pyszny chleb , Ty pastę , razem by była świetna para
pozdrawiam
fajny dodatek do pieczywka:)
Wspaniała pasta ;) Na pewno musi być przepyszna!
Prześlij komentarz