I pomyśleć, że przez tyle czasu przepis ten omijałam szerokim łukiem.
Składniki:
5 jajek
100 ml majonezu
1 szklanka cukru
½ szklanki mąki ziemniaczanej
½ szklanki mąki tortowej
szczypta soli
Dodajemy pozostałe składniki i dokładnie je wyrabiamy.
Foremkę natłuszczamy i posypujemy bułką tartą / szczególnie dokładnie ją obsypmy na samym dole, by bez kłopotu wyszła z foremki
Pieczemy ok. 50 minut w piekarniku rozgrzanym do 170°C.
Studzimy ją i ozdabiamy wedle uznania.
7 komentarzy:
This is a good tip especially to those fresh to the blogosphere.
Short but very accurate information… Many thanks for sharing this
one. A must read article!
I am not sure where you are getting your information, but good
topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more.
Thanks for magnificent information I was looking for this
info for my mission.
Hello, I enjoy reading all of your article post. I
like to write a little comment to support you.
Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for?
you make blogging look easy. The overall look of your website
is fantastic, as well as the content!
Ach, gdybym tak mogła jeść takie frykasy. Ciekawy ten majonez w babce:-)
Matko, ja też omijałam szerokim łukiem... MAJONEZOWA?! A jednak :-)
Would love to forever get updated great weblog!
Prześlij komentarz